Vinfestival ved Mosel

Vinfest ved Mosel - Med farvestrålende fyrværkeri. 

Vinfesten bliver holdt ved Mosel i den romantiske del Tyskland med slotte, borge, vinmarker og små, maleriske landsbyer. Slotte og borgruiner på hver bjergtinde fortæller om fortidens dramatiske begivenheder. Vinbønder tilbyder smagsprøver og små gastronomiske steder lokker med god mad og masser af hygge.

I bløde sløjfer flyder Moselfloden og på de solfyldte skråninger mellem de romantiske vinbyer er der frit udsyn til vinmarkerne. Over en strækning på ca. 120 km skærer Moselfloden sig ned i landskabet, og skaber nogle af de smukkeste og mest stejle vinbjerge i Europa. Landskabet omkring Cochem er simpelthen enestående og skal bare opleves. 

Der er masser af både camping og autocamper pladser langs Mosels breder, så der er rig mulighed for at finde en overnatningsplads. Mosel er et meget yndet turist mål under vinfestivalen, så der skal man være tidligt ude, hvis man ønsker at få en plads helt ned til breden af floden. Pladserne kommer i mange størelser og kvaliteter, lige fra toppladsen Knaus Campingpark i Koblenz til den mindste lille plads uden faciliteter hos den lokale vinbonde i en af de små byer langs floden.