Vinfestival ved mosel

Vinfest ved Mosel - Med farvestrålende fyrværkeri. 

Mosel er det romantiske Tyskland med slotte, borge, vinmarker og små, maleriske landsbyer. Slotte og borgruiner på hver bjergtinde fortæller om fortidens dramatiske begivenheder. Vinbønder tilbyder smagsprøver, og små gastronomiske steder lokker med god mad og masser af hygge.

I bløde sløjfer, flyder Moselfloden, og på de solfyldte skråninger mellem de romantiske vinbyer er der frit udsyn til vinmarkerne. Over en strækning på ca. 120 km skærer Mosel-floden sig ned i landskabet, og skaber nogle af de smukkeste og mest stejle vinbjerge i Europa. Landskabet omkring Cochem er simpelthen enestående og skal bare opleves. 

Der er masser af både camping og autocamper pladser langs Mosels breder, så der er rig mulighed for at finde en overnatningsplads. Mosel er et meget yndet turist mål under vinfesten, så der skal man være tideligt ude, hvis man ønsker at få en plads helt ned til breden af floden, pladserne kommer i mange størelser og kvaliteter, lige fra top pladsen Knaus Campingpark i Koblenz til den mindste lille plads uden faciliteter hos den lokale vin bonde i en af de små byer langs floden