At rejse med autocampe

At rejse med autocamper, er en helt speciel måde at rejse på. Denne ferieform indbyder i stor stil på uafhængighed og frihed. Denne rejseform kræver til en hvis grænse, at man ikke er bange for at prøve nye ting, møde nye mennesker og besøge fremmede lande på en ny måde.

Denne rejseform er 2 modsætninger der mødes - enten er man typen, der elsker storbyens pulserende liv, med mange mennesker, lys, larm og alle de oplevelser denne ferieform kan give en - på den anden side finder mange denne ferieform tiltrækkende, da den giver en muligheden for at blive ét med naturen. Freden og roen, som findes i de 1000 søers land eller ved de mange lange golde og klippefyldte kyststrækninger på Portugals kyst.

Mulighedderne er mange når man rejser med autocamper, man kan skifte retning i forhold til vejret, køre efter solen og varmen, et møde med en fremmed som fortæller og deler erfaringer om seværdigheder og oplevelser de selv har haft - dette er en ferieform der er perfekt for både voksne og børn.

Muligheden for at dele oplevelser med familie og venner, lære nye mennesker at kende, lande og deres skikke at kende, på tværs af Europa - ja hele verden ligger for vores fødder!

Der findes mange kloge ordsprog i verden men et er sikkert.

At rejse er at leve.

På hotel er du gæst og i din autocamper er du hjemme.